Menu
Your Cart
Welcome to the web we will do our best for you

Terms & Conditions

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Webs με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στην TWebs ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Προσωπικά Δεδομένα

Η Webs εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στους server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ' οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

3. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών

Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, η Webs μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους.

4. Περιορισμός Ευθύνης

Webs έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). H Webs δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η Webs διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

6. Ιδιοκτησία - Εμπορικά Σήματα

Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, το λογότυπο Webs και τα σήματα κατατεθέν, είναι ιδιοκτησία της εταιρείας Webs - Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται στον παρόντα δικτυακό τόπο μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων, λογοτύπων, εικόνων, αναπαραστάσεων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

7. Αποστολές Προϊότων

Το Webs μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Για την δική σας διευκόλυνση, έχουμε επιλέξει τις ACS + ΓΕΝΙΚΗ Courier , δύο από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς που αποστολή τους είναι να παραδοθεί η παραγγελία σας στο χώρο σας με απόλυτη ασφάλεια και ταχύτητα. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως σε 24-48 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλούμε σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.

8. Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

9. Εγγύηση Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από τις εκάστοτε εγγυήσεις των κατασκευαστών - προμηθευτών. To Webs δεν φέρει καμιά ευθύνη για την αντικατάσταση/επισκευή καθώς και για την τροποποίηση των όρων εγγύησης που θέτουν κάθε φορά οι κατασκευαστές-προμηθευτές.

Για τα μεταχειρισμένα είδη, σύμφωνα με τον προμηθευτή μας,ισχύουν τα παρακάτω :

Διάρκεια Εγγύησης: Για Υπολογιστές PC,  Server,  Workstation,  παρέχεται εγγύηση διάρκειας 36 μηνών σε εξαρτήματα, και 12 μήνες σε εργασία και εξαρτήματα. Δηλαδή στους 12 πρώτους μήνες δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στον πελάτη (πέρα από τα μεταφορικά), ενώ για τους υπόλοιπους 24, ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος της εργασίας

Για Υπολογιστές Laptop, παρέχεται εγγύηση 12 μηνών σε εξαρτήματα (εκτός μπαταρίας)  και εργασία

Για περιφερειακά και εξαρτήματα υπολογιστών που αγοράζονται ξεχωριστά (δε βρίσκονται μέσα σε υπολογιστή), η εγγύηση διαρκεί 12 μήνες.

Ισχύς Εγγύησης: Η εγγύηση διακόπτεται (παύει να ισχύει) αν παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας που τοποθετείται σε σημείο που αποτρέπει το άνοιγμα του μηχανήματος.

Η εγγύηση δεν ισχύει, αν δεν προσκομιστεί μαζί με το μηχάνημα, το κείμενο της εγγύησης, σφραγισμένο και με την ημερομηνία της αγοράς.

Backup

Ο πελάτης φροντίζει να έχει backup των δεδομένων που βρίσκονται στον υπολογιστή του. Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σβήσει οτιδήποτε υπάρχει στο σκληρό δίσκο, και να εγκαταστήσει άλλο λογισμικό.

Από την εγγύηση δεν καλύπτονται τα εξής:

Μπαταρίες ή στοιχεία μπαταριών-Ζημίες που προκλήθηκαν από ευθύνη του αγοραστή. (Π.χ. πτώση, χτύπημα, φωτιά, νερό, ακατάλληλη  χρήση ή αποθήκευση κτλ)-Ζημίες που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά.

Αν κατά την παράδοση δέματος από μεταφορική, και σε περίπτωση ορατής εξωτερικά ζημιάς, συνιστούμε στους πελάτες να μη παραλάβουν το δέμα, και να μας ενημερώσουν.-Σπάσιμο πλαστικών, μεντεσέδων, πλακετών, κτλ άσχετα με το λόγο που το προκάλεσε.

Περιοριστικοί Όροι:
Η εταιρία δεν αναλαμβάνει  καμία άλλη ευθύνη, πέρα από αυτά που αναφέρονται ρητά παραπάνω. Ιδιαίτερα τονίζεται ότι η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη, και δεν αναλαμβάνει απολύτως καμία υποχρέωση να επισκευάσει οτιδήποτε έχει σχέση με:

Εγκαταστάσεις / απορρυθμίσεις προγραμμάτων-Απώλεια δεδομένων που είχαν αποθηκευτεί στους υπολογιστές,-Διασύνδεση των υπολογιστών μεταξύ τους, ή με άλλα δίκτυα (π.χ. διαδίκτυο).-Ζημίες που προκλήθηκαν από τη βλάβη του μηχανήματος, ακόμα και διαφυγόντων κερδών.

Μηχάνημα Χωρίς Βλάβη

Σε περίπτωση που προσκομιστεί μηχάνημα το οποίο διαπιστωθεί ότι δεν  έχει τεχνικό πρόβλημα (π.χ. ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά , αλλά υπάρχει πρόβλημα στις ρυθμίσεις του software), χρεώνεται στον πελάτη το αντίτιμο μιας ώρας εργασίας.

 

10. Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 23%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη των προμηθευτών μας, ενώ το Webs επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

11. Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Webs  διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

12. Πνευματικά δικαιώματα ή εμπορικά σήματα – Χρήση Υπηρεσιών Filehosting

Οι υπηρεσίες της Webs  για Filehosting μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για νόμιμους σκοπούς. Η μετάδοση, η διανομή ή η αποθήκευση οποιουδήποτε υλικού κατά παράβαση οποιασδήποτε εφαρμοστέας νομοθεσίας ή κανονισμού, συμπεριλαμβανομένων των νόμων ελέγχου εξαγωγών, απαγορεύεται. Αυτό περιλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, υλικό που προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τα πνευματικά δικαιώματα, εμπορικό σήμα, το σήμα υπηρεσίας, το εμπορικό μυστικό ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Εάν χρησιμοποιήσετε το υλικό κάποιου άλλου, θα πρέπει προηγουμένως να αποκτήσετε την έγκρισή του.

Με τη χρήση των Υπηρεσιών Filehosting, δηλώνετε και εγγυάστε ότι είστε ο ιδιοκτήτης των πνευματικών δικαιωμάτων ή / και κάτοχος άδειας σε σχέση με οποιοδήποτε περιεχόμενο που φιλοξενείται και ακόμη εγγυάστε ότι το περιεχόμενο δεν παραβιάζει το εμπορικό σήμα ή τα δικαιώματα οποιουδήποτε τρίτου μέρους. Η Webs  διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει ή να τερματίσει τη μετάδοση του Πελάτη που παραβιάζει τις πολιτικές αυτές ή παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο ή κανονισμό.

Ο χρήστης / πελάτης εγγυάται να αποζημιώσει την Webs  σε οποιαδήποτε επακόλουθη αποζημίωση και επιστροφή χρημάτων για τυχόν ζημία, απώλεια, υποχρέωση, κόστος, έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των νομικών, που υπέστη η Webs   λόγω της παράνομης κάθε είδους χρήσης filehosting από τον χρήστη / πελάτη και σε δασμούς ή εγγυήσεις που αναμένονται από την παρούσα σύμβαση ή ούτως ή άλλως συνδέονται με τη χρήση της υπηρεσίας του αντικειμένου της συμφωνίας από τον χρήστη / πελάτη.

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παραπάνω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παραπάνω όρους.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.